Åkerlund, Linda

Företaget Åkerlund, Linda tillhandahåller tjänster som kan vara möjliga att köpa med hjälp av omställningscheckar eller annat företagsstöd i coronakrisen. Kontrollera alltid med din region vad som gäller!

Åkerlund, Linda är registrerat för F-skatt.

Vad kan Åkerlund, Linda hjälpa dig med?

Nyckelord

Animation Canva content copy digital design hemsida Instagram kundresa kundupplevelse marknadsföring SEO webb webbdesign Webbkurser Wordpress

 

Beskrivning av tjänster från Åkerlund, Linda

Webbdesign och kundupplevelser online

Jag hjälper småföretag att öka sin synlighet online

Om du ska starta upp ditt företag kan jag hjälpa dig med marknadsföring, hemsida och sociala medier. Om du drivit företag ett tag hjälper jag dig att förbättra helhetsupplevelsen av ditt företag online genom kartläggning av din målgrupps behov, justeringar på hemsidan, social media strategi samt även upplevelsetester av din hemsida. Jag är utbildad inom användarupplevelse och digital design och kan hjälpa dig skapa en träffsäker kundupplevelse online, genom att utgå från din målgrupps utmaningar. Alla företag och kunder är unika, det är hela grunden när jag arbetar med webbdesign och kundupplevelser. Det innebär att jag utgår från ditt företag, din målgrupp, var du befinner dig idag och vad dina mål är.

Jag hjälper dig ta kontroll över upplevelsen som ditt företag skapar. När du vill ha tydliga erbjudanden och nå ut online - från hemsidan via sociala medier till en femstjärnig helhetsupplevelse. Jag erbjuder dig alltid att inleda med en kostnadsfri behovsgenomgång, dels för att lära känna dig lite men också för att förstå mer om dina utmaningar och behov.


Kontaktinformation för Åkerlund, Linda


Omställningscheck.se rekommenderar: Blinkist

Vi på Omställningscheck.se rekommenderar Blinkist — lyssna på eller läs förkortade versioner av faktaböcker på engelska eller tyska. Prova gratis idag!