Lyckas Online med Patricia

Företaget Lyckas Online med Patricia tillhandahåller tjänster som kan vara möjliga att köpa med hjälp av omställningscheckar eller annat företagsstöd i coronakrisen. Kontrollera alltid med din region vad som gäller!

Lyckas Online med Patricia är registrerat för F-skatt.

Vad kan Lyckas Online med Patricia hjälpa dig med?

Nyckelord

Affärsutveckling Automation coaching digitala möten digitalisering e-handel Facebook-annonser hemsida kursportal Lead generation medlemsportal onlinekurs prenumerationstjänst webbkurs webbshop webinar WordPress Zoom

 

Beskrivning av tjänster från Lyckas Online med Patricia

Mina tjänster

Jag har arbetat med internet som min arena sen 2008 och hjälper små och medelstora företag med affärsutveckling för onlineverksamhet. Jag arbetar enligt min metod Attrahera, Konvertera, Leverera och Automatisera.

Här under nämner jag några av de områden jag arbetar med.

Skapa en onlinekurs av ert expertområde

Nästan alla företag kan ha nytta av att ha en onlinekurs för att lära ut delar av sin expertis. Särskilt sådant som ni upprepar om och om igen för varje ny kund.

Skapa en säljande hemsida, med eller utan webbshop

Vad behöver ni ha med på er hemsida för att era presumtiva kunder ska se er som en auktoritet och vilja anlita er?

Lead generation och automation

Jag kan hjälpa er att bygga en maskin som genererar leads på autopilot.

Webinar

Vad behöver ni ha med i er presentation för att sälja på ert webinar, vilken teknik ska ni använda och hur följer ni upp?


Kontaktinformation för Lyckas Online med Patricia


Omställningscheck.se rekommenderar: Blinkist

Vi på Omställningscheck.se rekommenderar Blinkist — lyssna på eller läs förkortade versioner av faktaböcker på engelska eller tyska. Prova gratis idag!