Achrelius & Partners AB

Företaget Achrelius & Partners AB tillhandahåller tjänster som kan vara möjliga att köpa med hjälp av omställningscheckar eller annat företagsstöd i coronakrisen. Kontrollera alltid med din region vad som gäller!

Achrelius & Partners AB är registrerat för F-skatt.

Vad kan Achrelius & Partners AB hjälpa dig med?

Nyckelord

coach coaching coachning DISC PulsAnalys-test karriärcoaching ledarskapscoach Självledarskap Stresshantering

 

Beskrivning av tjänster från Achrelius & Partners AB

Coaching är ett samarbete mellan coachen och klienten där coachen vägleder klienten att själv hitta sin maximala potential för att nå sina mål och drömmar. Mina klienter vill uppnå en förändring - vill du? Har du fastnat i vardagen privat eller har du funderingar på ditt karriärsval? Jag kan kan hjälpa dig att lossa detta ankare om du vill! Personlig utveckling för chefer/ledare med stående tid för reflektion och utformning av mål och handling är vanliga uppdrag, liksom hjälp till ledningsgrupper att lossa ankaret och lösa det som skaver. Vill du känna dig lugn, glad och harmonisk även om du har mycket att göra? Jag som utbildad Stressmanager kan hjälpa dig att se över din tid.


Kontaktinformation för Achrelius & Partners AB


Omställningscheck.se rekommenderar: Blinkist

Vi på Omställningscheck.se rekommenderar Blinkist — lyssna på eller läs förkortade versioner av faktaböcker på engelska eller tyska. Prova gratis idag!