Öresund Strategy & Design AB

Företaget Öresund Strategy & Design AB tillhandahåller tjänster som kan vara möjliga att köpa med hjälp av omställningscheckar eller annat företagsstöd i coronakrisen. Kontrollera alltid med din region vad som gäller!

Öresund Strategy & Design AB är registrerat för F-skatt.

Vad kan Öresund Strategy & Design AB hjälpa dig med?

Nyckelord

användarstudier design thinking designstrategi designsupport ekodesign grafisk design hållbar design industridesign interaktionsdesign konceptdesign produktutveckling

 

Beskrivning av tjänster från Öresund Strategy & Design AB

Har ditt företag drabbats av Coronapandemin? Att anpassa sig till de nya förutsättningarna är avgörande för att säkra företagets långsiktiga överlevnad. För att klara en sådan omställning behöver företag få in mer kreativitet, strategisk tänkande, design och produktutveckling i sitt arbete. Vi på Öresund Strategy & Design jobbar redan dagligen med detta, och vi märker att den kompetensen behövs mer än någonsin nu i kristider.

Öresund Strategy & Design är en strategisk designbyrå. Med kontor i Helsingborg är vi en del av den dynamiska och kreativa Öresundsregionen. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sin produktutveckling! Vi jobbar tillsammans med er för att skapa hållbara design-och produktstrategier och konkretisera dem i attraktiva, värdeskapande och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Design thinking

Vi erbjuder strategiska tjänster inom innovation, designstrategi, designpolicy och design management.

Design doing

Vi har designtjänster inom industridesign, grafisk design, interaktionsdesign, förpackningsdesign och hållbar design.

Design support

Vi erbjuder även support, coaching och kreativt stöd.

Vi vill bidra med vår erfarenhet, designkompetens, kreativitet och struktur, och hjälpa er att utveckla attraktiva produkter, få nöjdare kunder, öka er lönsamhet och stärka ert varumärke. Vi vill sprida entusiasm, kreativitet och tillförsikt, så att ni kan lyckas med er produktutveckling!

Med både ingenjörs- och industridesignkompetens, en unik kombination av erfarenhet, strategisk förmåga och handlingskompetens, och ett nätverk av kompletterande kompetenser, kan vi göra er vision till verklighet.

Vi kombinerar erfarenhet och kunskap med ett genuint engagemang och glädje i att arbeta kreativt och visionärt. Vi vill sätta användaren i centrum och addera verkliga värden och för oss är det viktigt att skapa lösningar som är hållbara ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv.


Kontaktinformation för Öresund Strategy & Design AB


Omställningscheck.se rekommenderar: Blinkist

Vi på Omställningscheck.se rekommenderar Blinkist — lyssna på eller läs förkortade versioner av faktaböcker på engelska eller tyska. Prova gratis idag!